golfpad tags terug op voorraad!

Verzenden

Alle aankopen op golfandmore.be worden na een correct verwerkte betaling binnen de 2 volgende werkdagen verstuurd via DPD of Bpost naar het door u opgegeven leveringsadres (EEA). Let a.u.b. goed op de correctheid van de adres gegevens die je hebt doorgegeven.

Voor bestellingen die fout geadresseerd terug naar afzender (wijzelf dus) werden gestuurd, moet wij helaas opnieuw verzendkosten in rekening brengen. Wij zullen u via e-mail contacteren mocht er een niet leverbare  zending bij ons terugkomen.

U zal een verzendbevestiging, inclusief tracking code, ontvangen op het e-mail adres dat u had opgegeven tijdens de bestelling en/of aanmaak van uw persoonlijke account.

Gebruik de traceercode om zelf de leveringsstatus van je bestelling op te volgen.

Kosten

‘Flat fee pricing’ inclusief 21% BTW onder voorbehoud van wijzigingen.

Verenigd Koninkrijk Brexit update: UK based customers please complete purchase via Amazon UK as of 21.12.2020

Levertermijnen zijn gemiddelden die we uit onze rapportering hebben kunnen afleiden.

Belgie (1-2 dagen 5,00 €
  
Nederland (1-2 dagen)
Duitsland (5-7 dagen)
Luxemburg (1-2 dagen)
8,00 €
   
Frankrijk (5-7 dagen)

 10,00 €
  

Italie (3-5 dagen)
Spanje (7-9 dagen)
Zweden (6-8 dagen)
Ierland (3-5 dagen)
Denemarken (5-7 dagen)
Oostenrijk( 5-7 dagen)
Portugal (5-7 dagen)
Tsjechie (6-8 dagen)

10,00 €

  
Cyprus, Bulgarije, Kroatie, Estonia, Griekenland, Hongarije, Latvia, Litouwen, Malta, Polen, Roemenie, Slovakije, Slovenie (10-12 dagen)

15,00 €  

  

Zwitserland + EFTA landen Noorwegen, Liechtenstein, IJsland (8-10 dagen)

30,00

Retourneren & Garantie

Alle consumenten die via golfandmore.be een bestelling hebben geplaatst kunnen beroep doen op het ‘verkoop op afstand’ herroepingsrecht. Lees meer in Artikel 6-7-8-9-10 van onze Algemene Voorwaarden.

Indien u uw bestelling of een deel van uw bestelling binnen de 14 dagen wenst te retourneren of uw bestelling vertoont beschadigingen of defecten bij levering gelieve de onderstaande ‘richtlijnen retourneren’ te willen volgen.

Conform de Europese wetgeving heeft u recht op twee jaar garantie (wettelijke garantie). Wij trachten dan samen met u een oplossing te vinden door bijvoorbeeld defecte onderdelen te vervangen.

De wettelijke garantie kan worden ingeroepen indien de non-conformiteit van het geleverde goed wordt vastgesteld binnen de 2 jaar vanaf de levering van het goed.

De wettelijke garantie begint te lopen vanaf de levering van het goed aan de consument. (Folder)

  • Indien het goed defect gaat binnen de eerste zes maanden na de levering, wordt verondersteld dat het gebrek bestaat sinds de levering. De verkoper moet het tegendeel bewijzen indien hij niet akkoord gaat.
  • Indien het defect van het goed meer dan zes maanden na de levering wordt vastgesteld, dan moet u als consument bewijzen dat het goed niet-conform was op het moment van de levering.
Richtlijnen retourneren
  • E-mail info@golfandmore.be met de details van uw bestelling en reden van de retour
  • Indien uw retour wordt goedgekeurd, ontvangt u binnen de 1 à 2 werkdagen een link naar een retour label.
  • U verpakt de terug te sturen bestelling inclusief de zo goed als onbeschadigde verpakking en inhoud.
  • U drukt het retour label af en kleeft dit op de zending.
  • U brengt het pakket binnen bij een Bpost punt afhankelijk van de transporteur die wij hebben gekozen voor de retourbehandeling. U kan zelf geen voorkeur opgeven.
  • U krijgt een e-mail bericht als uw retour is aangekomen en geïnspecteerd.  Als de retour aan de voorwaarden voldoet wordt u terugbetaald binnen de 14 dagen via hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikte voor de betaling.