Golf Pad LINK ™

Track en verbeter je golfspel dankzij GolfPad LINK ™ .  Traceer elk golfshot door middel van een kleine lichte lezer in samenwerking met de GolfPAD TAGS ™.

Dankzij de nieuwe aparte, NFC lezer, LINK ™, kan je de populaire GolfPAD Tags ™ nu ook gebruiken met zowel iPhone als Android toestellen en indien gewenst met de meeste courante smartwatches.

Spaar je batterij, en laat je iPhone of Android Smartphone aan de kant

GolfPad LINK ™ is een klein licht apart toestelletje dat je aan je broeksriem kan bevestigen of in een broek- of vestzak kan bewaren. De GolfPad LINK ™ bevat o.a. een NFC lezer, een hoge-precisie GPS sensor (GPS+GLONASS) en een oplaadbare batterij die voldoende capaciteit heeft om het minimum 36 holes vol te houden.

LINK ™ bewaart al je ‘tags’, afstanden en andere data tijdens je rondje golf.  Zodra de Golf Pad LINK™ in de nabijheid van je iPhone of Android Smartphone komt, zal deze je data beginnen synchroniseren met de Golf Pad GPS app.  LINK ™ is ook de oplossing voor iPhone bezitters die door een hardware beperking op hun iPhone niet van NFC gebruik kunnen maken om de GolfPAD Tags ™ uit te lezen!  Ook Android bezitters kunnen kiezen voor de LINK ™ lezer om hun GolfPad TAGS uit te lezen in plaats van via hun smartphone.

 

GolfPad Link lezer, werkt ook met iPhone

Dankzij LINK ™ hoef je je smartphone niet bij je te hebben en lees je de GolfPad TAGS ™ uit via het externe LINK ™ apparaatje in plaats van je smatrtphone. LINK ™ zal de geregistreerde data synchroniseren met je iPhone of Android GoldfPAD GPS app wanneer deze binnen bereik is.

 

Krijg een gedetailleerd inzicht in je golfspel

Je zal automatisch je score, afstanden per club, putting statistieken en nog veel meer interessante data over je golf spel registreren.

 

Golf spel statistieken

Kies de juiste club voor elke slag

Hoe meer je speelt, hoe beter de data over je golfspel wordt en hoe beter het clubadvies zal worden.

In combinatie met de GRATIS GolfPAD GPS App (Android & Apple) heb je steeds een virtuele ultieme caddie (zeg maar artificieel intelligente caddie) die met je meegaat en bijstaat met afstands en golf club selectie advies.

Uw eigen virtuele golf caddie met gefundeerd club advies

 

Wordt een betere golfer

Ontdek waar het regelmatig misgaat en welke aandachtspunten bijschaving nodig hebben.  De verzamelde golf statistieken zijn o.a.

Sand saves ‌• Greens in regulation ‌• Course strategy • Club distances • Shot dispersion • P‌utting • Distance trends ‌• Fairways hit or missed

Verbeter je golf spel, ontdek waar het misgaat

 

Golf course management & strategie

Bekijk na je ronde hoe je elke hole hebt aangepakt.  Leer hieruit en kies een strategie die het beste bij je spel past.

Amateurs halen nog te vaak hun driver boven met een groot risico dat ze de fairway missen of in de strategisch geplaatste hindernis eindigen. Speel op veilig, blijf op de fairway en voor de hindernis dankzij de betere inzichten die je krijgt.

Golf course management & strategie

Toegelaten tijdens wedstrijden

Voor degenen die het niet mochten weten; het gebruik van toestellen die bv. hoogteverschil & clubadvies weergeven is verboden tijdens wedstijden  (Rule 14-3) , zelfs indien een Local Rule het gebruik van afstandsmeters toelaat.

De GolfPadGPS app heeft de mogelijk om in ‘tournament mode‘ te functioneren. Functionaliteit zoals club advies en hoogteverschil zal dan uitgeschakeld zijn en je bent volledig reglementair tijdens een wedstijd (volgens de algemene golf regels uiteraard, het kan nooit kwaad om met jouw marshall te overleggen).

Golf R&A Appendix IV Devices and Other Equipment Distance-Measuring Devices (Rule 14-3)

 

Smartwatch ondersteuning

GolfPad TAGS  zijn compatibel met de meest courante smartwatches zoals Samsung Gear of Apple Watch.   Krijg een bevestiging op je smartwatch van je laatste ‘club tagging’ en de afstand die je bal net had afgelegd voor je je volgende club hebt getagd.

Golf GPS smartwatches samsung apple

Je smartwatch in combinatie met de GolfPad GPS app werkt verder zoals elke andere golf GPS horloge. Met een smartwatch – GolfPad GPS app combinatie kan je dus gerust je traditionele GPS horloge van de hand doen :-).

Gemakkelijk te gebruiken

En last but not least … het is erg gemakkelijk in gebruik. Voor elke slag die je gaat doen, tik je gewoon zachtjes tegen je Android telefoon die je ergens in een broekzak, jaszak, golfzak of trolley bij je hebt. Je krijgt een auditieve toon (volume instelbaar) en een vibratie indien de tag correct werd gescand. Het moment dat je tagt kies je trouwens zelf, voor of na je shot. Voor degenen die onzeker zijn op de teebox kan het misschien ‘aangenamer of discreter’ zijn om te taggen na je slag wanneer je terug van de teebox af bent.  

GolfPad Link TAGS tagging for iPhone & Android!